Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Mentre algunes de les famílies llegíeu a primera hora el número 714 del Correu del dijous, el grup d'estudiants del nivell de 4t d'ESO format per Aitana Renau, Gustavo Gardey, Pablo López, Maria Brines, Andrea Maravilla i David Almero amb la seua professora Silvia Herranz, Sonia Casquete com a Directora i Miguel Àngel Moret com acompanyant, començàven a debatre si són o no necessàries les fronteres amb l'equip d'estudiants de l'IES Porçons i amb el DE Florida Secundària, dins la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives, Escola Valenciana i la Universitat de València.

Encara que els debats van ser de gran eloquència i intens contingut i que la nostra participació va ser felicitada pels assistents i els contrincants, no vam lograr els punts suficients per passar a la semifinal. Així són les coses.

Però el plaer de preparar aquesta interessant experiència, d'assistir com a concursants i conèixer altres realitats, van ser la recompensa als nervis i a l'esforç.

L'Escola felicita un per un a tots i cadascun dels i les alumnes que directa o inditrectament heu participat i us encoratja a la resta a preparar-se de valent i assistir-hi al 2020 i envia una abraçada ben forta a l'equip dels 6 més Silvia que ens heu representat tant dignament!

debat1

debat2