L'alumnat de francès de tercer d'ESO ha organitzat una rifa per tal de finançar part del seu viatge a Normandia a final de curs. El premi és dur-se a a casa una fantàstica Caixa amb pernil, 5 botelles de vi, dolços i torrons, xarcuteria i conserves.

El sorteig tindrà lloc a l'Escola el dia 21 de desembre. Si voleu comprar alguna papereta (3euros), per favor contacteu l'alumnat de 3r o les professores Ilse i Sandrine enviant un e-mail a l'Escola (Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.)

Les élèves de français de troisième année du collège ont organisé une loterie pour financer leur voyage en Normandie en juin prochain. Le gagnant emportera una caisse contenant un jambon, 5 bouteilles de vin, du nougat et des biscuits, de la charcuterie et quelques conserves. Le tirage aura lieu le 21 décembre à l'école. Si vous voulez acheter un billet (3 Euros), veuillez contacter les élèves de troisième ou les professeurs Ilse et Sandrine.

Gràcies!