secundaria

Han passat molts mesos des que els xics i les xiques de Lituània van estar gaudint del nostre Sol, les nostres platges i la nostra companyia. Ha passat tota la Tardor, l'Hivern i quasi la Primavera. Finalment ens hem tornat a veure. Tot un dia de viatge:primer en tren fins Barcelona i després en avió fins Vilnius, la capital del país on viuen els nostres companys i companyes que feia tant de temps que no véiem. Finalment hem arribat i hem sentit com si tot aquest temps haguera estat un sol dia. Els crits d’alegria i la rebuda han estat càlids i reconfortants. Hi ha abundant vegetació i vam sentir la frescor en baixar de l’avió. Amb besos i abraçades, tot i que encara estem a cinc hores d'autobús de les seues cases, ens han fet sentir com en la nostra llar.

Aquesta nit, a Vilnius, el passeig nocturn per sopar i recórrer el centre de la ciutat tan bonic, net i endreçat ha estat el primer dels regals que ens tenen preparats per aquestes terres.

Hem passat la nit en un alberg universitari. Les mestres, Lolita i Renata ens han organitzat aquesta estada una visita per la capital i marxar al vespre cap al seu poble, Silute, on ens tenen preparades moltes activitats i excursions per conéixer l’escola i la regió on viuen.

En aquestes latituds el dia comença molt enjorn i no hi ha persianes a les finestres. Quan obris els ulls per consultar l’hora te n'adones que els dies són més llargs.

Esperem aprofitar-los i gaudir de tantes meravelloses experiències com ens siga possible

Us envien molts petons i abraçades des d’ací!!


4t d’ESO.