Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Passat divendres dia 4, celebràrem la cloenda del nostre 1r Projecte a l'ESO. S'anomena“Natural Disasters”, i en ell hem aprés sobre incendis forestals, terratrémols i volcans, sequeres i desertització, pluja àcida i fuites nuclears, vessaments de petroli, plàstics a la natura, tsunamis i inundacions i huracans.

Durant 8 dies hem recercat i tractat informació, hem visitat el Botànic, hem arreplegat plàstics de la platja del Saler, hem aprés a fer presentacions més atractives, a fer gràfics, a redactar testimonis, hem comtat amb la inestimable col·laboració de Carlos Ortega, voluntari de la Creu Roja, hem practicat l’anglés coneixent nou vocabulari i hem fet com a producte final una Exposició-Fira amb l’objectiu d’arreplegar diners per col·laborar amb la Creu Roja en l’ajuda als damnificats per desastres naturals.

Amb la intenció d’agrair el gest solidari dels participants a la Fira, vàrem preparar exposicions amb les nostres presentacions i maquetes sobre els diferents desastres treballats i, diferents objectes perquè pogueren tenir un record com, imants, targetes, pisapapers, galetes, coquets, xapes, carpetes, dibuixos o quadres.
Des d’ací volem agrair la desinteressada col·laboració d’alumnat i famílies a aquesta causa. Al tancament de l’activitat final de projecte, havíem arreplegat uns 315 € que farem entrega els dies vinents a la seu de la Creu Roja a Alcàsser.

naturaldisasters1

naturaldisasters2

naturaldisasters3

 

Durant aquesta Setmana de Projectes, l’alumnat de 2n B d’ESO hem investigat sobre la Fotografia. Hem fet una càmera fosca i un altra estenopeica amb l’ajuda de Pep Benlloch pare d'un dels nostres companys. Vam anar a una excursió ha visitar una galeria d’art: Bombas Gens. També vam fer diverses exposicions sobre alguns temes de la fotografia com per exemple la composició o la història. També comptaren amb l’ajuda d’Abelard Barberà amb qui vam fer un taller de fotografia rèflex. Al llarg de la setmana feren moltes activitats interessants i divertides, com per exemple, el procés del laboratòri fotogràfic i vam fer les nostres fotos. La primera activitat que es feia cada dia era “La foto del dia” i l’ùltima activitat que es feia era el diari d’equip que s’encarregava el secretari de cada equip. (Josep Ballester i Joel Taberner 2n B)

fotografia1

fotografia2


L'alumnat i professorat de les classes de 3r d'Eso han dut a terme una investigació per resoldre dos assassinats ocorreguts a l'Escola. Amb interrogatoris i pràctiques científiques (cromatografia, luminol, petjades dactilars, anàlisis d'ADN, patrons de sang i retrat robot) han aconseguit esbrinar qui va cometre el crim, com i perquè ho va fer. Una manera molt divertida d'apropar-nos al treball científic sota el títol «Policia científica»

policiacientifica1

policiacientifica2


Durant els dies de Projectes, 4t A i B han preparat "La Lliga del Debat". Preparar introduccions, arguments i contraarguments, conclusions, practicar la comunicació no-verbal, etc. Tot formava part de l'aprenentatge.

Com qualsevol text argumentatiu comença amb la recerca d'informació i vam visitar la Biblioteca de la Facultat d'Humanitats de la Universitat de València, on ens van explicar el seu funcionament i on vam tindre el privilegi de contemplar un llibre de 1815.

quartESO