secundaria

Per a 4t d´ESO ja ha arribat el moment de començar a treballar els textos argumentatius que ens ajudaran a crear les nostres apel·lacions durant la Lliga de Debat de Xarxa Vives en què competim cada any. I com ho fem? Analitzant vídeos pel que fa a l'oratòria i el llenguatge corporal i aprenent a construir tesis i arguments diversos (d'autoritat, d'exemple, de conseqüència...); entenent la concessió, la contra-argumentació i els temes polèmics. De moment, posarem en pràctica allò que aprenem creant un text argumentatiu de tema polèmic lliure on demostrarem la nostra postura emprant tot tipus de recursos per tal de convèncer i persuadir el nostre auditori.

L'ambient general de les classes és enriquidor, fascinant, trepidant i participatiu. L´esforç intel·lectual i la rapidesa mental per sortir de les preguntes dels contrincants de manera exitosa és el perfum que envaeix l´aula Ovidi Montllor aquestes setmanes. Un aprenentatge i un Projecte que ens ajudarà a organitzar les nostres idees i comunicar-les de manera efectiva, cosa que ens aprofitarà per a tota la vida.

El curs passat, com ja recordareu, Les Carolines va quedar subcampiona en la Lliga de Debat Xarxa Vives.A la pàg web de l'Escola trobareu el vídeo de la Final. Un orgull per a Les Carolines."

https://www.youtube.com/watch?

 

lligadebat1

 

lligadebat2