Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Una nit d’art és el fruït del posicionament ferm que l’Escola Les Carolines té al voltant de la importància de l’ensenyament artístic en l’Educació Secundària Obligatòria i en definitiva, en totes les etapes educatives.

 

La nostra és una Escola artística i com a tal, ens preocupa que el nostre alumnat entenga que el camí artístic és una una senda tant legítima com ho és qualsevol altre itinerari curricular. Es pot viure de l'Art, es pot pensar des de l'Art, es pot sentir i per suposat es pot expressar amb l'Art i amb tots els llenguatges que aquesta disciplina ens aporta.

 

En aquesta línia de pensament decidirem un dia elaborar un espectacle col·lectiu que, cada vegada, ha anat agafant més consistència, més soltesa, més efectivitat, més vinculació emocional amb la nostra Escola i més estatus. El nostre Musical de 3r d’ESO va passar de ser una il·lusió d’un grup de mestres que adoren l’ART en majúscules, a ser el projecte educatiu anual de quasi 60 alumnes que treballen durant tot el curs amb el somni de veure reflectit el seu treball en un escenari.

 

Una Nit d'ART. Estrena

 

una nit dart