secundaria

Aquesta pregunta, amb tota la complexitat, és l'eix sobre el qual ha treballat el grup de 4t d'ESO en les classes de valencià per poder optar a participar en la Lliga de Debat que organitza La Universitat de València. Ja al número 679 del 15 de febrer us informàvem de l'èxit merescut obtingut pel grup de 4t arribant a La Final.

 

Orgullosos com estem del seu treball i amb l'afany de divulgar-lo, vam organitzar una edició especial de la Lliga Debat convidant l'alumnat de 3r d'ESO per ser el privilegiat públic assistent.

I els nostres millor oradors: Maria Magraner, Rubén Gonzálvez, Román Casero, Maria Gómez i Anna Ortiz (guardonada com a la Millor Oradora de la Competició), van repetir per nosaltres- alumnat i professorat- el Debat.

 

Va ser una delícia tornar a escoltar argumentacions a favor i en contra de posar límits a l'humor, d'una forma tan assossegada, intel·ligent i culta.

No ens cansem de treballar per una societat en la qual debatre siga un instrument per la construcció d'idees i un espai de llibertat.

 

Com no ens cansem de felicitar tot el grup de 4t i especialment als i les cinc alumnes abans nomenades pel seu treball tan ben fet.

 

lligadebat1

 

lligadebat3

 

lligadebat4

 

lligadebat5

 

lligadebat6