secundaria

La classe de 1r A de Secundària està treballant el projecte Natural disasters. Dividits en 8 equips cada grup està treballant una catàstrofe natural distinta: huracans, sequera, fuites nuclears, vessament de petroli, inundacions, terratrèmols, incendis forestals i volcans. El producte final serà una exposició al Museu de Ciències Naturals de València, tot un luxe.

El Treball s'està realitzant des de les assignatures de Socials i Anglés. 

naturaldisasters1rA1

naturaldisasters1rA2

naturaldisasters1rA3

A la classe de 1r B estem treballant Els animals curiosos. El nostre producte final són diferents jocs (un passa-paraula, una gimcana, un memori, un joc de les set famílies, el joc del desafiament...).Les assignatures que més hem treballat han sigut Biologia, Anglés i Plàstica.

Què hem fet al llarg de la setmana? - Els 8 jocs de Biologia on han aprés els conceptes de classificació dels éssers vius, organisme unicel.lular i pluricel.lular, nutrició autòtrofa i heteròtrofa, reproducció asexual i sexual, línia evolutiva.... - En anglés han aprés el vocabulari de dels parts del cos d'un animals i han creat un text amb un animal imaginari. Després li l'han llegit a u company/a i aquest/a ha dibuixat el que s'imaginava. - Han triat un animal curiós i han realitzat una enciclopèdia digital amb les preguntes que més interessants- Exposicions sobre el grup que els ha tocat (mamífers, rèptils,aus, amfibis, peixos,....) i sobre el “seu” animal curiós.- Skype amb una antiga alumna, Maria, que viu a Austràlia.

animals1

animals3

 

El projecte de fotografia de 2n A ESO, acosta l'alumnat a l'apassionant món de la fotografia des del punt tècnic i artístic. L'alumnat encetà el treball amb una visita a dues exposicions guiades de caire molt diferent: World Press Photo (fotografia periodística) i Bombas Gens (fotografia artística i social). Al llarg de la setmana l'alumnat investiga, rep classes i realitza experiments i activitats per a arribar al producte final: un compte d'Instagram on es descriuran i penjaran les produccions fotogràfiques, descripcions i estudi del progrés aconseguit.

Worldpress2nA1

worldpress2nA2

worldpress2nA 3

 

El Projecte de 2n B, Curmetratges ha inclós la pel·lícula Perfectos desconocidos i l'anàlisi del treball dels professionals segons cadascun dels rols que l'alumnat s'ha assignat, és a dir, càmeres, guionistes, tècnics de so, muntadors, realitzadors, etc.

En acabar, vam realitzar una pràctica de fotografia a la plaça de l'Ajuntament del cap i casal, per a exercitar la teoria que havíem aprés.

Continuem el nostre treball sobre els guions literaris i tècnics, fent els últims retocs, i també hem començat a planificar els rodatges, de manera que no quede res a l'atzar i així abordar amb eficàcia el procés de producció.

curtmetratge1

curtmetratge2

curtmetratge3

 

El musical de 3r d'ESO ja està en marxa! Hem aprofitat aquesta segona tanda de Projectes per iniciar-lo. En som tres grups i treballem simultàniament en el que serà l'espectacle final: interpretació i música, escenografia i ball. Una producció escènica creada per tots i totes en la que tots i totes volem deixar la nostra empremta.

Elmusical3r1

Elmusical3r2

Elmusical3r3

 

A 4t d'ESO ens hem proposat posar-li cara a la pobresa invisible que ens envolta. Ens hem proposat investigar les raons, les eixides i experimentar, humilment, les situacions per les que passen les persones que tenen dificultat en acabar el mes amb dignitat. Hi ha tantes preguntes per respondre...

El primer dia vam intentar posar-nos en la pell de les persones amb majors necessitats que les nostres. Vinguérem amb roba prestada, esmorzàrem la meitat del que havíem portat i sense poder triar, ja que les persones pobres mai trien allò que mengen o porten posat. No vam posar la calefacció i tampoc disposàrem de mòbils ni d'ordinadors suficients. Fins i tot, la llum era una mica insuficient. El pati no era a l´aire lliure sinó una sala menuda sense llum natural. Res dràstic, però sí vam experimentar la ràbia, la falta de dignitat, el mal humor que provoca el fet de patir en petites dosis però de manera consistent.

pobresa4t1

pobresa4t2

pobresa4t3