Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

L'equip d'alumnes de 4t d'ESO va dur-nos a la Final de la Lliga de Debat d'ESO i Batxillerat organitzada per la Universitat de València, aquest cap de setmana. Sota el títol: L'humor, ha de tindre límits?, tot el grup de 4t ha estat treballant de valent per establir els dos discursos necessaris: a favor dels límits a l'humor i en contra. Un apassionant debat dins la classe durant dies i dies plens de correccions, d'investigacions, de recerca d'argument, autors i textos que sostingueren les dues postures. Un treball de llengua dirigit per Andrea Miralles, la seua professora, que ha mantingut a tot el grup en un estat d'emoció que ha tingut un final merescut.

El grup encarregat de defensar les tesis estava composat per: Maria Magraner, Maria Gómez, Román Casero, Rubén Gonzálvez i Ana Ortiz els quals van destacar en tot moment als dos primers debats de divendres, competint amb superioritat, amb les altres escoles i instituts prova del qual va ser l'alta puntuació que el jurat els va atorgar separant-se molt del segon classificat.

Passada eixa prova ens van convocar per dissabte, per disputar la semifinal i la final. Més nervis encara. Les famílies assistents, els companys de quart i els professors acompanyants, s'abraçàrem sense parar de somriure i sospirar.

La semifinal ens va tocar amb el col·legi Maria Auxiliadora d'Algemesí i vam guanyar! Ja érem finalistes!

La final, amb els nervis a flor de pell, la vam realitzar amb l'IES Segrelles d'Albaida. Quan el jurat ens va comunicar que s'havia produït un empat i que van haver-se de reunir de nou, l'angoixa era més gran encara. Seguidament, atorgaren el premi a la millor oradora dels debats a Ana Ortiz i l'aplaudiment, les llàgrimes i els crits van ser intensos. I es va fer el silenci per escoltar quin dels dos equips es proclamava guanyador: tenia raó el jurat puix per molt poques dècimes l'altra escola va proclamar-se campiona. Aplaudírem, felicitàrem i s'abraçàrem pensant en què la feina ben feta té la seua compensació: haver arribat a la final competint amb alumnes de batxillerat. Un plaer que compartim amb vosaltres.

Enhorabona a totes i tots, heu estat genials!

debat1

debat2 2

debat3 2

debat4