Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Producte final de projecte d’àrea d’Educació Plàstica i Visual 3r ESO

Les classes de Plàstica de 3r A i B d’ESO hem fet una maqueta d’una casa antiga. Tot va començar amb el visionat del documental “A tornallom” sobre la destrucció de les cases tradicionals de l’horta de la Punta per a ampliar el port de València. Tornallom fa referència al treball compartit dels agricultors. Amb aquesta exposició tractem de posar en valor les construccions del nostre entorn i així conservar la seua història.

Per fer el treball ens hem dividit en parelles i hem volgut investigar i construir una maqueta d’una casa amb història, que hem triat segons els nostres interessos. Hem anat a buscar la casa, l’hem fotografiada i hem investigat algunes dades com la geolocalització, la història, curiositats, etc. Després hem fet ús del dibuix tècnic i les vistes axonomètrica, dièdrica i cònica per fer la representació, dels plànols elaborant així un projecte on hem englobat la investigació, la història i la tècnica.

El nostre objectiu és fer veure a la gent que les cases antigues estan en perill d’extinció. Alguns cursos de l’escola han vingut a visitar la nostra exposició i nosaltres l’hem explicada gaudint d’una experiència molt educativa on hem aprés, tant nosaltres com ells, sobre la història de les nostres maquetes de cases antigues.

 

casa1

 

casa2

 

casa3