Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Passat dilluns dia 6 Napoleó visità la classe de 4t de Secundària dins l'àrea d'Història i contà la seua vida però d'una forma molt peculiar: “l'alumnat prenia nota però quan contava una desfeta prohibia que l'apuntaren espasa en mà. També s'enfadà molt quan contà que la seua dona, Josephine de Beauharnais, no li havia donat cap fill i finalment la va repudiar. Després es casà amb Marie-Louise d'Autriche que li donaria un fill.

 

En una ocasió va fer que totes les alumnes es taparen les orelles amb les mans per contar una cosa que no era per a dames, sinó per als homes: “Si algun dia dirigeixen un exèrcit és molt important saber que una batalla es guanya per la panxa, si el soldat ha menjat bé i suficient, doncs, estarà content, se sentirà optimista i podrà enfrontar-se a l'enemic i guanyar”.

 

Contà totes les batalles i d'entre elles les que tingueren lloc per a la conquesta d'Espanya. De Catalunya digué que quan la va conquerir va prohibir el castellà i va posar dues llengües oficials, el francés i el català, això va fer que molts catalans es sentiren contents i el recolzaren. També explicà que hi ha historiadors que el col·loquen com un dictador però ell conqueria terres, moltes vegades dominades per l'absolutisme i introduïa un sistema de govern més democràtic. També contà que quan conquerí Espanya l'exèrcit d'aquest país havia de dedicar-se íntegrament a defensar els atacs i van descuidar Amèrica, és per això que alguns territoris americans que estaven a mans espanyoles es van independitzar, això va ser positiu i democràtic, i ocorregué indirectament gràcies a mi, digué Napoleó.”

 

Maduixa Rosa

 

Napoleó1

 

Napoleo2