Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

Passat divendres, l'alumnat de secundària que formà part del Projecte de Treball Materials Esportius Adaptats, realitzà una eixida per visitar l'associació Nueva Opción, que treballa amb persones amb dany cerebral adquirit (DCA). La culminació del Projecte consistí en passar un dia amb ells, participant en els tallers de llenguatge i psicomotricitat que realitzen diàriament i aprofitant la visita per lliurar-los els materials esportius que els construirem per contribuir a la seua rehabilitació física. Va ser una jornada molt emotiva i gratificant que esperem tornar a repetir.Un bon final de Projecte!

 

adaptat1

 

adaptat2

 

adaptat3

 

adaptat4

 

adaptat5

 

 

Una nit d’art és el fruït del posicionament ferm que l’Escola Les Carolines té al voltant de la importància de l’ensenyament artístic en l’Educació Secundària Obligatòria i en definitiva, en totes les etapes educatives.

 

La nostra és una Escola artística i com a tal, ens preocupa que el nostre alumnat entenga que el camí artístic és una una senda tant legítima com ho és qualsevol altre itinerari curricular. Es pot viure de l'Art, es pot pensar des de l'Art, es pot sentir i per suposat es pot expressar amb l'Art i amb tots els llenguatges que aquesta disciplina ens aporta.

 

En aquesta línia de pensament decidirem un dia elaborar un espectacle col·lectiu que, cada vegada, ha anat agafant més consistència, més soltesa, més efectivitat, més vinculació emocional amb la nostra Escola i més estatus. El nostre Musical de 3r d’ESO va passar de ser una il·lusió d’un grup de mestres que adoren l’ART en majúscules, a ser el projecte educatiu anual de quasi 60 alumnes que treballen durant tot el curs amb el somni de veure reflectit el seu treball en un escenari.

 

Una Nit d'ART. Estrena

 

una nit dart

 

 

El canvi d'Etapa Educativa és considerat important per part de famílies, alumnat i l'Escola qui amb temps i rigor, organitzà una reunió per les famílies amb fills o filles actualment a sisé de primària i que el curs vinent començaran l'ESO per comentar les característiques més importants de l'Etapa, les particularitats acadèmiques i l'organització de professorat i alumnat.

De la mateixa manera, van ser convocades les famílies que actualment tenen als seus fills i filles estudiant 2n d'ESO per informar-los dels canvis a 3r i 4t, dels itineraris, proves i demés particularitats d'aquest darrer tram de l'Ensenyament Obligatori.

reunions1

reunions2

 

 

La Conselleria d'Educació ha seleccionat la nostra Escola per a realitzar les avaluacions diagnòstiques en diferents competències i cursos.

 

L'avaluació serà externa i tindrà un caràcter de diagnòstic del sistema educatiu valencià.

 

En Educació Secundària Obligatòria (4t d'ESO) s'està avaluant:Competència Matemàtica; Competència Social i Ciutadana i Competència Lingüística: comprensió oral i escrita (en qualsevol de les tres llengües) a més d'un qüestionari de context i d'hàbits de lectura de l'alumnat.Les proves estan realitzant-se aquesta setmana i els professionals que es responsabilitzen d'aplicar-les són de l'Institut d'Ensenyament Secundari L'Om de Picassent.

 

També es realitzen proves de diagnòstic a 2n d'ESO i a 3r de Primària, però és el nostre professorat l'encarregat d'aplicar-les.

L'alumnat de tercer d'ESO A/B ha posat en pràctica aquesta setmana els coneixements teòrics adquirits en l'assignatura de Física i Química.

 

Està preparant tres experiments diferents de laboratori que haurà d'explicar en classe i, a més, entregar un report en anglès amb les respostes , equacions i càlculs necessaris per realitzar-les

 

Ací teniu unes fotos de la preparació dels diferents experiments: la solució canviant, la pluja d'Or i la reacció exotèrmica.

 

Eureka

 

experiments1 2

 

experiments2