secundaria

Volem donar les gràcies a totes les persones que van comprar paperetes de la rifa del pernil, organitzat per l’alumnat de francés de 3r d’ESO, per a finançar el seu viatge a Normandia el mes que ve. El número guanyador és el 20695. Demanem al guanyador/a de posar-se en contacte amb Sandrine (Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.) abans del dia 27 de maig 2019.

 

taller9

Coincidint amb la setmana de la primavera, l'ESO enceta el seu tercer període de projectes. A diferència dels altres dos períodes de projectes, 1r, 2n i 4t treballen internivell. L'alumnat ha pogut escollir un projecte segons els seus interessos (Art públic, Jocs de taula, Ràdio pati, Totes i tots ballem, Construcció de mobiliari o Circuits amb aigua). Els productes finals es veuran contemplar durant la festa el dissabte.

Les dues classes de 3r tenen programada una setmana plena d'assajos, sessions per a dissenyar el vestuari i continuar construint el decorat. Utilitzaran aquesta setmana per continuar treballant en el musical. S'anomena "A l'Inrevés", però per a més detalls, hauríem d'esperar fins al dia 22 de juny 2019.

 

 

La Comissió Ecològica Escolar plantejà al Claustre que férem refugis per les rates penades a l'àrea de Tecnologia de 1r d'ESO i és el Projecte de Treball que hem fet el darrer mes. Primer ho dibuixàvem a la fusta i després tallàvem ( amb les pertinents mesures de seguretat). Un grup ja ha acabat, l’altre està en feina. Així doncs, l'alumnat de 1r d’ESO han fabricat refugis per a rates penades a l’assignatura de Tecnologia. Es tracta d’un Projecte Ecològic per donar-los un lloc d’abric donat que són animals protegits i en perill d’extinció.

rates1

rates2

 

Ja estem finalitzant el Projecte de treball d'àrea que hem desenvolupat al primer trimestre: "Beisbol a Les Carolines".

Com a activitat de cloenda, passat 15 de febrer, visitàrem el Camp Municipal de Beisbol de la ciutat de València, on a banda practicar en un terreny de joc reglamentari, podrem assessorar-nos i aprofundir amb els experts que dirigiran la jornada. Els objectius que plantegen els professionals que organitzen la jornada són: Proporcionar els coneixements bàsics del Beisbol, conèixer els elements estructurals de l'esport, així com els aspectes tècnics/tàctics fonamentals, conèixer els aspectes reglamentaris bàsics del joc, desenvolupar la riquesa cognitiva pròpia del joc i afavorir la conducta grupal i individual intrínseca del joc.

beisbol2 1

 

Mentre algunes de les famílies llegíeu a primera hora el número 714 del Correu del dijous, el grup d'estudiants del nivell de 4t d'ESO format per Aitana Renau, Gustavo Gardey, Pablo López, Maria Brines, Andrea Maravilla i David Almero amb la seua professora Silvia Herranz, Sonia Casquete com a Directora i Miguel Àngel Moret com acompanyant, començàven a debatre si són o no necessàries les fronteres amb l'equip d'estudiants de l'IES Porçons i amb el DE Florida Secundària, dins la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives, Escola Valenciana i la Universitat de València.

Encara que els debats van ser de gran eloquència i intens contingut i que la nostra participació va ser felicitada pels assistents i els contrincants, no vam lograr els punts suficients per passar a la semifinal. Així són les coses.

Però el plaer de preparar aquesta interessant experiència, d'assistir com a concursants i conèixer altres realitats, van ser la recompensa als nervis i a l'esforç.

L'Escola felicita un per un a tots i cadascun dels i les alumnes que directa o inditrectament heu participat i us encoratja a la resta a preparar-se de valent i assistir-hi al 2020 i envia una abraçada ben forta a l'equip dels 6 més Silvia que ens heu representat tant dignament!

debat1

debat2