secundaria

Al llarg de les últimes setmanes hem estat treballant a la classe de música les efemèrides musicals al llarg de la història. Hem treballat per grups i cada grup ha buscat les efemèrides musicals més importants d'un mes de l'any. Després hem organitzat la informació en una presentació per a mostrar-ho als nostres companys i, per últim, hem realitzat un vídeo amb totes les efemèrides musicals de cada mes de l'any. Ací teniu uns exemples del nostre treball.

 

Després d'aquesta tasca també hem juntat tota la informació en una línia de temps. Ací teniu el resultat

 

Pantalla completa

Passat dilluns, amb la presentació del Claustre de professorat d'ESO, vam celebrar les reunions de famílies per nivells de l'etapa a les quals donem les gràcies per la seua assistència i participació. Es van anunciar les millores metodològiques introduïdes com ara les tècniques d'aprenentatge cooperatiu i l'Aprenentatge Basat en Projectes o la supressió dels llibres de text com a única eina d'informació i estudi; es va parlar de les colònies escolars i de la convivència.

D'altra banda, l'Associació de Mares i Pares de l''Escola va presentar, en col·laboració amb el Claustre de Professorat, la Campanya de mediació escolar en la qual intervindrem professorat, alumnat i famílies. Un instrument més per millorar la qualitat de les relacions humanes. Aquesta campanya sota el patrocini de l'AMPA estarà coordinada per Mª José Sendra, pedagoga experta en mediació escolar.

Així doncs, després d'aquest primer encontre amb les famílies, continuem amb aquest nou curs.

reunions1

reunions2

A la classe de 1r B d'ESO, en finalitzar el primer tema dels nombres naturals, hem dedicat una sessió a jugar a l'Oca. Era una oca un poc especial, ja que no tenia casella de pont, ni de presó, ni calavera, ni pou, ni daus......les caselles que tenia l'Oca eren operacions combinades!!!!!.
Hem rigut molt i ha sigut una classe especial i divertida de Matemàtiques.
La classe de 1r B d'ESO

 

oca1

oca2

Passat dimarts les classes de 1r A i 1r B de Secundària van fer una eixida voluntària a Alboraia fora de l'horari escolar. L'eixida estava relacionada amb el primer tema de Socials que estem treballant aquest curs: el Transport Públic. Vam quedar a l'estació de metro de Colom i vam anar fins a Alboraia-Palmaret. En eixir del metro ens vam fer una orxata i després vam tornar. Van vindre 38 alumnes, 3 profes i també 3 alumnes de 4t de Secundària que volien recordar el passat. L'eixida va estar molt interessant i la vam realitzar el Dia Europeu Sense Cotxes, el 22 de setembre. Aquest dia el transport és gratuït i era interessant veure com el volum de persones que anava en metro s'havia duplicat.

L'eixida també pretenia conscienciar l'alumnat per a què utilitze el transport públic.

Emili

metro1

metro2