Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

secundaria

La Comissió Ecològica Escolar plantejà al Claustre que férem refugis per les rates penades a l'àrea de Tecnologia de 1r d'ESO i és el Projecte de Treball que hem fet el darrer mes. Primer ho dibuixàvem a la fusta i després tallàvem ( amb les pertinents mesures de seguretat). Un grup ja ha acabat, l’altre està en feina. Així doncs, l'alumnat de 1r d’ESO han fabricat refugis per a rates penades a l’assignatura de Tecnologia. Es tracta d’un Projecte Ecològic per donar-los un lloc d’abric donat que són animals protegits i en perill d’extinció.

rates1

rates2

 

Ja estem finalitzant el Projecte de treball d'àrea que hem desenvolupat al primer trimestre: "Beisbol a Les Carolines".

Com a activitat de cloenda, passat 15 de febrer, visitàrem el Camp Municipal de Beisbol de la ciutat de València, on a banda practicar en un terreny de joc reglamentari, podrem assessorar-nos i aprofundir amb els experts que dirigiran la jornada. Els objectius que plantegen els professionals que organitzen la jornada són: Proporcionar els coneixements bàsics del Beisbol, conèixer els elements estructurals de l'esport, així com els aspectes tècnics/tàctics fonamentals, conèixer els aspectes reglamentaris bàsics del joc, desenvolupar la riquesa cognitiva pròpia del joc i afavorir la conducta grupal i individual intrínseca del joc.

beisbol2 1

 

Mentre algunes de les famílies llegíeu a primera hora el número 714 del Correu del dijous, el grup d'estudiants del nivell de 4t d'ESO format per Aitana Renau, Gustavo Gardey, Pablo López, Maria Brines, Andrea Maravilla i David Almero amb la seua professora Silvia Herranz, Sonia Casquete com a Directora i Miguel Àngel Moret com acompanyant, començàven a debatre si són o no necessàries les fronteres amb l'equip d'estudiants de l'IES Porçons i amb el DE Florida Secundària, dins la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives, Escola Valenciana i la Universitat de València.

Encara que els debats van ser de gran eloquència i intens contingut i que la nostra participació va ser felicitada pels assistents i els contrincants, no vam lograr els punts suficients per passar a la semifinal. Així són les coses.

Però el plaer de preparar aquesta interessant experiència, d'assistir com a concursants i conèixer altres realitats, van ser la recompensa als nervis i a l'esforç.

L'Escola felicita un per un a tots i cadascun dels i les alumnes que directa o inditrectament heu participat i us encoratja a la resta a preparar-se de valent i assistir-hi al 2020 i envia una abraçada ben forta a l'equip dels 6 més Silvia que ens heu representat tant dignament!

debat1

debat2

 

In order to practice the Past Simple, the students of 2nd year of secondary school created a timeline of a famous person. They searched for information about a variety of famous people: Julia Roberts, Joseph Stalin, Freddy Mercury, Albert Einstein, Isaac Newton or Steve Jobs among others. Some students surprised their teacher with real pieces of art!

A happy and thankful teacher

angles1

angles2

angles3

angles4

 

Els dos grups de 2n d'ESO vam rebre la visita de Fadel i Said dues persones de creences musulmanes amics de la família de Guillermo Barragan -alumne de 2n- i convidats a l'Escola per compartir la seua experiència, dins les classes de Geogragia i Història.

Aquesta visita estava emmarcada dintre del tema "L'Islam i l'Al-Àndalus". Així doncs, va tenir com objectiu apropar-nos al món musulmà des de la perspectiva de dues persones que professen aquesta religió. L'alumnat va escoltar un fragment cantat de l'Alcorà, les cinc obligacions que té un musulmà, què significa l'Estat islàmic i realitzar les preguntes sobre allò que despertava la seua curiositat.

Va estar una sessió d'allò més enriquidora, en la que vàrem entendre, entre altres coses, que no es pot estimar allò que no es coneix.

Esperem, d'igual forma, poder tenir ocasió de conèixer protagonistes d'altres religions, és per això que aprofitem per convidar a qui puga acostar-nos experiències des del cristianisme o judaisme.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

L'alumnat de 2n, Isabel i Carla.

islam1

islam2