primaria

4t B de Primària ha posat en marxa una iniciativa que aporta una novetat molt interessant al projecte de les Tertúlies Literàries i Dialògiques que s'està duent endavant a l'Escola, des de Primària a Secundària. La innovació resideix en la participació d'algunes famílies de la classe en les sessions que es dediquen a les tertúlies, en concret sobre el llibre de Pinotxo.

Us deixem amb algunes de les valoracions que han fet dues de les mares participants:

"Avui hem tingut la primera jornada de tertúlies en la qual participàvem les famílies. Dir-vos que ha sigut molt profitosa, enriquidora, estimulant i divertida. Però per altra banda, també he de dir-vos que era la primera vegada i açò s'ha notat, perquè els xiquets estaven una miqueta alterats amb rialletes nervioses i, a més,t ots estàvem un poc descol·locats …"

Ana Sáez, mare de Diego i Pablo Terrasa. 13 de març de 2014

"Hui hem passat una estoneta molt agradable comentant a classe els capítols de Pinotxo. Destacar que, a pesar de què encara els condiciona la nostra presència, és increïble com aprofundixen en l'argument i són capaços d'aportar diferents punts de vista sobre el que els crida l'atenció. Porten el llibre molt llegit i es nota l'esforç que fan per a entendre situacions, personatges, ...

Que el moderador siga un d'ells em pareix genial. M'ha cridat l'atenció com respecten el torn de paraula, encara que no estiguen res d'acord amb el que s'estiga dient en eixe moment.

Jo m'he quedat amb ganes de més!!! "

Carmela Bernal, mare de Ausiàs Martínez. 20 de març de 2014

TERTULIES 1

 

TERTULIES 2

TERTULIES 3