primaria

Dimecres 26 de febrer les classes de 5é A i 5é B de Primària vàrem gaudir de la visita d'un artista a les nostres classes: el poeta Marc Granell el qual ens va regalar part del seu temps per compartir amb nosaltres una classe d'allò més poètica.

Hem estat treballant al llarg de les últimes setmanes la poesia, i en concret el treball d'aquest poeta valencià tan enamorat de la seua terra.

L'acte de benvinguda va estar a càrrec de Christian, qui li va musicar el poema de "La pau" i que va interpretar, d'allò més bé, l'alumnat de 5é. Després, una vegada a les aules, varen fer un recital poètic de part de la seu producció, vàrem fer-li una entrevista preguntant-li sobre aspectes com la inspiració, el seu poema preferit, que li aportava la poesia...., recitaren creacions pròpies de l'alumnat dedicades relacionades amb ell, li vam regalar un dossier amb els treballs de l'alumnat.

Marc ens va signar els llibres que havíem comprat i, entre ells, Gustavo Gardey va dur un il·lustrat per la seua mare Lina Vila. En acabar ens vàrem fer una fotografia tots plegats per recordar aquesta classe tan especial.

Esperem que amb aquest tipus d'activitats ens ensenyem no tant la mètrica, la rima o les normes com estimar la lectura en general i la poesia en particular.

Qui sap? Tal vegada a les nostres aules tinguem per descobrir més d'un poeta o poetessa!!!

Joan i Isabel

marc granell 1

 

marc granell 3