primaria

Les classes de 5é A i B hem celebrat el Dia de l'Arbre en una activitat organitzada per l'Ajuntament de Picassent. Encara que va ser el dia 31 de gener, ha sigut aquesta darrera setmana la que ens havíem reservat per fer la visita al Paratge Natural Municipal del Clot de les Tortugues, o també anomenat de Millerola o Ninyerola.

Dijous 13 vàrem fer un recorregut per l'indret, observant al llarg del barranc plantes, com la murta o diferents fòssils marins, del que no vàrem poder gaudir va ser d'aigua corrent per la zona, ja que, l'escassa pluja dels últims temps ha deixat tot aquest paisatge en un estat de sequedat elevat. Per grups plantaren diferents tipus d'arbres, com ara pins i garroferes.
Ens varen explicar que tota aquesta zona, fa molts, molts.... anys va estar coberta per aigües del Mediterrani, i és per això, unit al tipus de roca que es troba a la zona, calcària i arenisca entre d'altres, que ha quedat al descobert tanta quantitat de restes marines. Varen gaudir a muntó en la recerca dels fòssils, i patiren d'allò més en saber que no era correcte dur-se'ls a casa, fins i tot alguns varen intentar d'amagar-los als monitors i mestres!

Amb aquests tipus d'activitats esperem aprendre a estimar més la natura!

Pepa i Isabel

salvem 1

 

salvem 2