primaria

Divendres dia 17 de gener, aprofitant un asssolejat i fresquet dia d'hivern, els dos cursos de 5é marxaren caminant des de l'Escola, entre tarongers, cap el Centre Ocupacional de persones discapacitades Marqués de Dos Aguas que està situat molt a prop de la Comarcal, escola amiga.

L'activitat va ser suggerida per una mare de 5é A, i s'ha pogut programar junt amb els mestres d'Educació Física, unificant l'activitat física i un tema d'especial rellevància, emmarcat en l'àrea de Ciutadania, com és el del Tractament de la Diversitat.

Durant l'estada, l'alumnat de 5é féu una visita guiada pel Centre, on pogué observar les activitats que es fan, a més de relacionar-se amb el personal del Centre, responsables i alumnat. Més endavant, ens repartírem en grups i realitzàrem alguns dels tallers com ara, fabricar llibretes, polseres de cuir, penjolls, i objectes provinents del reciclatge.

L'experiència va ser d'allò més enriquidora, tant per als visitants com per l'alumnat del Centre, puix el fi de festa de la visita va ser un ball al pati amb tones d'afecte, alegria i entusiasme. Poguérem observar la bona actitud i naturalitat dels xiquets i xiquetes de l'Escola, front la diversitat de persones que els envoltava, cosa que ajudà a enriquir encara més l'experiència.

Per finalitzar l'excursió, ens acomiadàrem de tothom i tornàrem cap a l'Escola caminant i escoltant els clàxons dels camions per l'autopista. Va ser un matí per a recordar.

Joan i Isabel

un dia diferent

 

un dia diferent  Luca Nava rro i sa mare Eva Tarin