Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

primaria

La família de Clara Montesa (6é B) i Marcos Montesa (1rA) ens envia aquesta notícia tan bonica. Clara va participar en el primera mobilitat a Grècia del Projecte Europeu Erasmus + WIA (Women in art. Breaking the invisibility loop).

"Durant l'experiència WIA de Clara a Grècia passat mes de Febrer, ens vàrem fer amics de la família que la va acollir. Tant ,que vàrem seguir en contacte acabat el viatge, i transcorregudes unes setmanes, ja estàvem proposant passar una setmana de vacances junts a València. Els va encantar la idea! Pensat i fet, el nou d'agost, tot i l'ona de calor estàvem visitant el barri del Carme, les torres de Quart, el Micalet, la Marina, i tot el que ens va donar temps a veure.

Els xiquets i xiquetes s'ho van passar d'allò més bé a la platja, els majors varem aprendre mil paraules gregues i van tastar tots els nostres plats.

Clara ja té un poquet més clar què és fer amics pel món, com són de diferents altres cultures i com mola la diversitat! Nosaltres, per la nostra banda, hem aprés que Grècia és més del que sabíem i volem anar a comprovar-ho. Ara estem obligats a repetir el viatge de Clara a Florina, però aquesta vegada tota la família i abans que Evgenia vinga a visitar-nos."

(Per cert! Es diuen Evgenia, Andriana, Giorgos i Eleni)

wia1

wia2