Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

primaria

L'escola Les Carolines ha participat durant aquest any en una campanya de conscienciació i recaptació de diners perquè es continue investigant al voltant de l'ELA. L'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) és una malaltia neuromuscular que cursa amb una degeneració selectiva de les motoneurones, les encarregades d'innervar els músculs implicats en el moviment voluntari.

Entre les diferents accions que s'han dut a terme ens agradaria destacar dues: la venda de polseres solidàries i la participació del nostre alumnat de primària (3r, 4t, 5é i 6é) en una marxa reivindicativa i solidària pels carrers de Picassent. La marxa Solidària "Stop ELA" va tindre lloc el passat divendres dia 3 de maig a Picassent. Al llarg d'un recorregut de 4,2 km amb eixida i arribada al poliesportiu de Picassent, l'alumnat de totes les escoles del municipi varen reivindicar i conscienciar amb càntics, consignes i pancartes. Després de la marxa, entre altres activitats, gaudirem d'un taller grupal de "zumba" i del sorteig de diversos regals donats pels patrocinadors de la Marxa.

La quantitat que hem aconseguit recaptar des de l'escola ha sigut de 1.131 €. Una important quantitat que aportem al projecte "StopELA", una iniciativa de la comunitat educativa del col·legi Sant Cristóbal Mártir de Picassent.

Us donem les gràcies per la col·laboració a totes i tots, i us animem a col·laborar si encara no ho heu fet!

 

ELA1