primaria

3r A, 3r B i 4t de Primària estigué- rem la setmana passada (de dilluns a divendres) de colònies a la Serra d'Enguera, al Teularet. Han sigut dies molt intensos amb moltes activitats, jocs, calor, banys, festa.... i uns monitors als quals semblava no se'ls acabaven les piles. El lloc és una finca molt gran, amb moltes instal·lacions, situada en mig de la serra on no hi ha cap altra edificació. Té alberg, un petit hotel, cabanes de fusta, bungalous, càmping, restaurant, piscina, sales d'usos diferents, granja... i tot això ho tinguérem per a nosaltres a soles.


Marc Sanchis de 3r B, ens escriu contant-nos:

“Les colònies han sigut molt divertides. El monitor més graciós ha sigut Peter. És alt i té una cua al cabell. No me'n recorde de quin color té els ulls. El que més m'ha agradat ha sigut la multi aventura i la tirolina. El que no m'ha agradat ha sigut parar taula perquè estava perdent temps de pati. El menjar estava bo, però el que no m'ha agradat del menjar ha sigut el meló d'Alger.

La festa va ser molt divertida perquè vaig ballar molt. També vaig veure una pell de serp, em van ensenyar aparells per fer energia solar  i com protegir gallines sense matar les raboses. Ah! sí, vull dir que quan vaig tirar-me per la tirolina al principi tenia por però, després, volia tornar-me a tirar!”