Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

primaria

Hola!som el grup de 5é A i estem fent el Projecte Animals en captivitat. Com a Producte Final estem realitzant una campanya que consistix en una replegada de mòbils i necessitem la vostra ajuda: necessitem que porteu els mòbils que teniu per casa en desús sense bateria i sense targeta SIM. Podeu portar-los des de hui a l'aula de 5é A o deixar-los a consergeria.

Estem seguint la campanya de "Mobilitza't per la selva" que està organitzada per l'Institut Jane Goodall. Aquesta campanya proposa allargar la vida útil dels nostres mòbils o reciclar els componens dels quals estan formats i no fer tanta despesa de matèries primeres com ara pot ser el coltan. Amb aquesta campanya aconseguim:- Reutilitzar terminals i reduir la insostenible demanda dels seus components. - Reciclar elements útils i disposar adequadament dels materials tòxics, evitant la contaminació del medi. - Recaptar fons pels programes d'educació, conservació i desenvolupament a l'Àfrica, com el centre de recuperació de ximpanzés de Tchimpounga a la R.D. del Congo.

També el que volem transmetre amb aquesta campanya és que el coltan és un mineral que està dins dels mòbils i que una de les conseqüències de la seua extracció és que deixa sense hàbitat als animals en la Republica Democratica del Congo per les mines il·legals.

També volem destacar la figura de Jane Goodall que és una zoòloga , antropòloga , primatòloga i etòloga , especialitzada en els ximpanzés i que va revolucionar el mode d'investigar el món animal. Ara en l'actualitat es dedica a conscienciar sobre la necessitat de tenir cura del nostre planeta.

Si voleu saber més sobre la campanya podeu entrar en: http://www.movilizateporlaselva.org/ca/

Moltes gràcies per voler col·laborar amb la donació dels vostres mòbils

Alumnat de 5é A

perunmon1

perunmon2

perunmon3