primaria

Ahir dimecres 19, els companys i companyes de primer de primària varen tancar el seu primer projecte en aquesta etapa, El Mercat Caroliner.

Aquest Projecte va ser seleccionat per les seues mestres per tal d'ajudar-los en la seua adaptació de canvi d'Etapa. A més a més, gràcies a aquest, l'alumnat ha treballat amb grups d'ambdues classes, barrejant-se en moltes sessions setmanals. Va començar amb una visita al Mercat Central de València amb la col·laboració de les famílies i allí pogueren començar a investigar sobre les diferents parades i les necessitats de cadascuna.

Després de setmanes de treball, els infants han obert les portes de les seues classes i han convertit els hortets de primer cicle en un gran mercat on han pogut convertir-se en venedores i venedors de tretze paradetes diferents... fruiteria, verduleria, oueria, cafeteria... fins i tot una paradeta de segona mà on han pogut vendre llibres donats per les famílies. Amb els diners recaptats d'aquest mercat, els infants seleccionaran una associació per tal de contribuir a alguna causa.

Des d'ací, les seues mestres Verònica i Sílvia, volen donar les gràcies a totes les famílies col·laboradores, ja que sense la vostra contribució, aquest preciós Projecte no haguera estat possible.