primaria

Fa uns dies ens va omplir d'emoció poder presentar a l'Escola aquesta Instal·lació de la fotògrafa Ángelica Dass. Com ja us vam explicar, des de l'assignatura Arts and Crafts ens disposàvem a treballar el seu projecte quan ens vam presentar a un concurs relacionat en el qual cinc escoles de l'Estat Espanyol podrien gaudir d'una de les seues instal·lacions de la seua col·lecció Humanae Project i... nosaltres vam ser una de les afortunades!

Ángelica Dass es defineix com a activadora més que activista, i això és el que ella pretén amb Humanae: activar en nosaltres algun ressort que ens faça pensar i reflexionar sobre identitat, sobre igualtat, sobre la bellesa que trobem en tots els colors de la pell humana. Us animem a buscar el seu Ted Talk "La belleza del color de la piel humana" a YouTube., entrar en la seua pàgina https://www.angelicadass.com o seguir-la en les xarxes socials per conèixer amb més profunditat el seu treball.


La instal·lació està al porxo del Menjador escolar i us convidem a visitar-la, observar-la, reflexionar...

Així mateix, us convidem a visitar l'Exposició d'autoretrats al passadís del Primer Cicle de Primària, elaborats per l'alumnat de Primer i Segon, en la qual hem intentat trobar les diferents tonalitats del color de la nostra pell basant-nos en el treball d'aquesta artista.

Els treballs resultants són una meravella! 

humanae1

humanae3