primaria

Acabant el curs 2017-18, la classe de 3er B de Primària va aconseguir dur a terme el seu producte final amb gran qualitat. No sols per la meravellosa posada en escena del magnífic Museu d'Antiguitats Egípcies, sinó pel magnífic esforç i professionalitat que tingué tot l'alumnat fent de guies, recepcionistes, controladors i restauradores del mateix.

 

Des del primer moment que s'inaugurà i s'obriren les portes, va tenir durant el dijous 24 i divendres 25 una gran afluència i acceptació per part d'una gran quantitat de públic, (uns 200 alumnes de les tres etapes i uns 50 familiars), que va poder gaudir de les 7 sales especialitzades sobre l'antiga civilització: la sala dels Deus, la de les mòmies i faraons, la dels temples, la de la geografia, la de l'art egipci, la de la societat i la de l'escriptura i numeració. Cadascuna d'elles més interessant i plena de multitud d'objectes valuosíssims.

 

Per finalitzar i tancar el Museu, divendres poguérem gaudir d'una bona festa amb aniversari egipci inclòs, entre totes les famílies de la classe.

 

Tot el grup de 3er vol agrair tanta expectació pel seu treball i sobre tot la gran ajuda de la classe dels Submarinistes (Infantil 5A) per la seua aportació de materials per fer el Projecte, puix aquest grup ja l'havia treballat també.

 

Ha estat un goig poder acomplir el desig de fer el Museu. Enhorabona a tot l'alumnat de 3r!

 

egipte1

 

Egipte2