Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

primaria

Continuant amb els passos del projecte Erasmus + KA 201 del que l'Escola forma part, tot l'equip docent de tercer cicle ha posat ja en funcionament les grans preguntes (big questions) que formen part de la metodologia SOLE i que estan arrelades a l'àrea matemàtica.

 

Així, l'alumnat de sisé A i 5é B han portat endavant la mateixa pregunta, Consideres que hi ha relació entre un punt i la circumferència? 5é A va respondre a la pregunta Quina és la relació que hi ha entre fraccions, decimals i percentatges? per introduir la relació entre els tres conceptes matemàtiques. 6é B va dirigir la seua pregunta cap al projecte que ara estan realitzant sobre drogadicció i van buscar respostes a la qüestió Qui creus que te més possibilitats de convertir-se en addicte al cannabis, una xica o un xic per iniciar-se en el contingut estadístic.

 

sole1

 

SOLE2

 

sole3

 

sole5

 

 

Fotografies de l'alumnat aprenent matemàtiques amb la metodologia SOLE

(Self Organised Learning Environment o Autoaprenentatge en un ambient organitzat)

 

L'experiència que el propi alumnat ens ha transmès als docents de les quatre classes és que aquesta manera d'aprendre els dóna la possibilitat de triar amb qui treballar, la qual cosa els permet aprendre amb companys i companyes amb el mateix ritme d'aprenentatge, d'organitzar els passos a seguir per arribar a la resposta també lliurement, fins i tot, el fet de tindre pautat el temps ha fet que foren més productius i en general, el sentiment ha estat molt positiu.

 

Finalment, tant a l'alumnat com als mestres de tercer cicle ens ha motivat molt saber que estem aprenent al mateix temps i de la mateixa manera que estudiants polonesos i escocesos i que podrem compartir experiències i resultats al llarg dels tres anys que durarà aquest projecte compartit amb Escòcia i Polònia.

 

sole4