primaria

Aquest Projecte educatiu tracta d'apropar els mons de la vellesa i de la infància. El grup d'alumnes i alumnes de 4t curs de Primària A, ha plantejat a classe, al costat de la seua professora, el seu interès per participar de l'Aprenentatge-Servei (que els aprenentatges escolars tinguen també una repercussió i utilitat social).

En aquest context, els escolars i la seua mestra van aprofundint i tractant de concretar aquesta petició i donant-li forma: saber més de la gent gran, conèixer-les, estar al seu costat, aprendre d'elles i també poder-los ensenyar.

Què els podrien ensenyar, a part de la seva vitalitat? Doncs com què estan estudiant la Pintura, les seues tècniques, els seus estils i evolució, van pensar realitzar produccions pictòriques conjuntes entre grans i menuts. Poder pintar un quadre conjuntament: dos o tres infants amb una persona resident, en una o diverses jornades, realitzen, segons l'estil prèviament triat per tots dos, una producció pictòrica.

Treballar junts, aprendre junts, ensenyar junts és la idea. Els quadres s'exposen tant a l'Escola quant a la Residència a Sant Ramon Senior de Picassent i, al final, són regalats als autors sènior pels alumnes.

Les persones grans estan encantades i nosaltres, també.

 

Projecte grans menuts 1

Projecte grans menuts2

Projecte grans menuts3

projecte grans menuts 4