Com informàrem la setmana passada al Correu, docents de l'Escola tinguérem l'oportunitat de compartir experiències professionals i personals amb un grup ampli de docents dins el projecte europeu KA201, del que participem com a socis amb dos països més, Escòcia i Polònia. Vam tornar a casa renovades i amb el desig intens de posar en pràctica no només la metodologia SOLE arrelada a l'àrea matemàtica, que és amb el que ens vam formar, sinó també de traslladar la nostra experiència vital a tot l'equip educatiu i al nostre alumnat per compartir la il·lusió, l'energia i les ganes.

 

Ara que ja hem iniciat el camí, ens queda per davant un ampli full de ruta que inclou treball directe a l'aula posant en marxa la metodologia mitjançant activitats matemàtiques, posades en comú amb els nostres companys i companyes de Polònia i Escòcia, encontres europeus, avaluacions i conclusions per poder-les compartir amb tota la comunitat educativa. Sabem que serà molt de treball i implicació per part de totes i tots però poder formar part d'un projecte europeu d'estes característiques és molt enriquidor per a alumnes, docents, famílies, Escola en general.

 

Seguirem informant-vos de cada pas que realitzem amb el mateix entusiasme que tenim ara. Benvingudes i benvinguts al nostre primer projecte europeu KA2.

 

Arantxa, tutora de 5é A i Pepa, de 6é B.

 

europa1

 

europa2