primaria

El projecte "Raising attainment using SOLE in mathematics for 11-12 year old learners" aborda el desenvolupament de competències clau en alumnes i professors en l'ensenyament i l'aprenentatge de matemàtiques per a alumnes de 11-12 anys a Glasgow, Varsòvia i València, amb per tal de millorar el seu nivell de coneixements. Aquest enfocament innovador de l'aprenentatge de les matemàtiques és un desenvolupament de les idees i creences del professor Sugata Mitra de la Universitat de Newcastle.

En el projecte participem setze escoles, cinc de Glasgow, sis de València (Les Carolines som una d'elles) i cinc a Varsòvia. Durant els tres anys del Projecte es duran a terme 486 Activitats a 30 aules, que incidiran directament en més de 3000 alumnes. Glasgow dirigirà el projecte.

Les tutores de 5é A i 6é B de Primària, (Arantxa i Pepa) ja es troben a Glasgow en el primer dels intercanvis de professorat:


És una trobada amb les escoles escoceses i poloneses per explicar en què consisteix el programa Erasmus + KA2 Project (raising attainment using SOLE in Mathematics) Després de comentar-nos els requisits bàsics per adoptar aquesta metodologia en les nostres aules, ens hem agrupat en grups de treball mixt. Nosaltres estem en un grup amb 3 polonesos i 2 escoceses. En aquesta jornada hem preparat el treball que durem a terme aquesta setmana a un aula de l'escola Saint Roch's, que consisteix en desenvolupar 3 activitats seguint la metodologia SOLE i avaluar el procés, per posteriorment fer una presentació a la resta d'escoles participants. Nosaltres observarem com funciona l'activitat de les escoceses i poloneses i elles i a l'inrevés amb nosaltres”

 

glasgow1

 

Glasgow2