primaria

A les classes ja comencem a tenir familiars compartint amb nosaltres activitats de la jornada escolar diària, és així a la classe de 5é A de Primària en la qual, aquesta darrera setmana, la mare i el pare d'Ana Chirivella -Susi i Vicente- van participar com uns alumnes més en la Tertúlia Literària Escolar en valencià sobre l'obra de Charles Dickens, Oliver Twist. Esperem es puguen repetir aquestes sessions i d'altres més.... al llarg del curs.
Us esperem i us ho agraïm!

tertulia

Bon dia i bonhora: El cap de semana del 26-27 de Setembre l'alumnat de 5é B i els seus pares i mares anaren d'acampada als Montes Universales a un llogaret anomenat "Corralizas" que pertany al poble de Bronchales. Vàrem jugar, plantar les tendes, dinàrem, tornarem a jugar i anàrem d'excursió a veure la Laguna del cerro que, per cert ,no tenia aigua, (molta sequera) però estudiàrem la fauna, unes granotetes anomenades de Sant Antoni (Hyla arbórea) no hi havia bolets (sequera) després el sopar de germanor i a dormir. Diumenge pujàrem a Sierra Alta 1850 metres i dinàrem al campament. Al final, arreplegant amb llamps, trons i aigua marxàrem cap a llevant.

excursio1

excursio2

excursio3

excursio4

Des del tercer cicle de primària, les classes de 5é A i B volem contar-vos que ja hem encetat les sessions amb els ordinadors, van ser uns moments de nervis i emoció que costà una mica controlar, però que vàrem gaudir d'allò més.

Per altra banda, també hem començat amb l'activitat de Tertúlies Literàries Dialògiques, 5é A "Oliver Twist", i 5é B "Simbad el marino". A poc a poc, anem agafant el ritme del curs i continuem endavant!!!

Joan i Isabel

tertulies1

tertulies2

Dos moments de la vida escolar de l'alumnat del primer cicle de primària: jugant als escacs i participant de la lectura d'un conte.

al pati

a classe