Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

primaria

Fa un parell de setmanes, el cor escolar de primària va participar en uns concerts molt especials. En primer lloc, anàrem al XXX Festival Didàctic-Musical, organitzat per la Facultat de Magisteri de la UV en la sala Paranimf del Centre Cultural La Nau. Allí tinguérem l'oportunitat de compartir, junt amb la Coral de La Masia, una vesprada musical amb altres corals convidades.

 

Dies més tard, vam participar en la Trobada de Cors Infantils i Juvenils a L'Eliana on, en companyia d'altres 600 xiquets i joves de la Comunitat Valenciana, vam gaudir de tota una jornada de música i convivència. En aquesta ocasió, els més menuts estrenaren l'obra de "El Vell rellotge" (una cantata feta per a l'ocasió) i el grup de majors pogueren treballar amb diferents directors/es musicals de renom del nostre territori. Va ser un concert molt especial i emotiu on, les quasi 1000 persones de públic que van assistir, aplaudiren l'esforç i la qualitat d'allò que van interpretar.

L'Enhorabona per als artistes!

Concert2

Desde dimarts 26 a divendres 29 de març, l'alumnat de segon de Primària va gaudir dels seus dies de colònies al Centre Natural de Tarihuela a Jérica (Alt Palància). Uns dies per compartir les aventures, les emocions, experimentar a la Natura i gaudir-la, riure, i, en definitiva, passar els dies feliços fora de la casa amb èxit.

colonies1

colonies2

 

 

L'alumnat i professorat de 2n de Primària continua amb el seu Projecte « posa-li una tireta al món» en un intent de cridar l'atenció sobre l'estat de les aigües, els boscs i els residus que utilitzem i llancem sense més. En aquesta ocasió ens han exposat dos murals fets amb taps de plàstic i que han realitzat en les hores de l'assignatura en anglés Arts and Crafts: un conté més de cents taps col·locats de manera artística; l'altre il·lustra l'altre mar: el de plàstic.

Moltes gràcies per despertar la consciència de les persones adultes, tant adormida quasi sempre!

IMG 9015

IMG 9017

 

Les classes de 2n A i B de Primària ja fa algunes setmanes que estan treballant un projecte sobre el plàstic. Fa alguns dies Emili passà per les classes i a part de parlar del plàstic els parlà d’un altre problema, el paper que gastem al planeta. Quants mocadors de paper gasta una persona de vosaltres a l’any? 200? 400? Els va proposar canviar aquest hàbit i divendres 15 de febrer Emili portà un mocador de tela per a cada alumna i alumne. “Ai, Emili, l’acabe de gastar perquè tenia mocs, moltes gràcies” li digué una alumna. A poc a poc anem canviant el món i el planeta se sent més content.

Pepet de l’Horta

mocadors 1

mocadors 2

 

On Tuesday, 12th of February the classes of 3rd and 4th of primary went to see the play called “Tarzan” in the Paiporta Theatre.

The play was about a man raised by gorillas called Tarzan and his friend Chita, who meet two human explorers Jane Porter and Mr Clayton. After being taught English and falling in love with Jane, Tarzan is tricked by Mr Clayton to show him his family, which he captures and puts in a cage. Chita frees them and they scare Mr Clayton away. Jane stays with Tarzan in the jungle.

The play was very fun for the kids. They enjoyed dancing and singing along to the songs, as well as volunteering for some scenes and helping the actors. It was also educational, as the actors taught English not only to Tarzan but also to the little ones.

tarzan1

tarzan2