primaria

Dimarts 22 de març varem rebre a l'Escola la visita de Ricard Santandreu i Pedro José López "el zurdo", pilotaris professionals i amb una dilatada i afamada trajectòria.

Ens vam donar una xerrada, a l'alumnat de 4t de Primària, sobre l'esport de Pilota Valenciana i posteriorment realitzaren una sessió pràctica amb tots ells i elles puix l'Escola està inscrita a Pilota Escola de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Varem gaudir dels seus consells i experiència passant un agradable matí jugant a un esport tant nostre com és el de Pilota Valenciana.

pilotavalenciana

 

 

A final de febrer, l'alumnat de 5é B va triar un nou Projecte: després de diferents propostes, va dur un procés de votacions per seleccionar el nou tema: "Consumisme versus Natura". El producte final en el que l'alumnat ha pensat és fer un debat enfrontant les dues postures: el consumisme i/o el respecte a la natura. Per dur-lo a terme demanaran ajuda als experts de primària i secundària. Una manera de fer un Debat d'altura.

Esperem aprendre d'allò més! 5é B de primària.

 

 

Adriana Moya i Berta Bernardo, de la classe de 2nB de Primària, han participat amb el seu club, Príncipe de España de Picassent, en el Trofeu de Primavera de Patinatge Artístic a Xeraco i ho han fet les dues d'allò més bé!

 

Felicitats!

 

patinadores

 

Dimecres passat, les dues classes de 6é gaudirem a l’Auditori de Torrent del concert-didàctic “Mama Àfrica”, una experiència musical de qualitat que va fer volar la imaginació, la creativitat i la reflexió. Aquesta nova proposta didàctica musical va nàixer de l’interès per investigar la tradició oral, la paraula i la música i ens va permetre submergir-nos en la saviesa popular d’Àfrica. Una mirada a un poble que utilitza “les arts” com a funció social i lúdica, com a riquesa i patrimoni de la comunitat. Durant els 50 minuts que durà l’actuació, els intèrprets –entre els quals es trobava el prestigiós músic valencià Jesús Salvador “Chapi”- mostraren a l’alumnat més de quaranta instruments de percussió amb la seua participació en alguna de les peces. Acompanyat de textos i audiovisuals inspirats en llibres com Wangari i els arbres de la Pau (basat en la Premi Nobel de la Pau al 2004) i Els meus contes africans (Nelson Mandela, Premi Nobel de la Pau al 1993), entre d’altres, la jove actriu Lara Salvador ens transportà fins terres molt llunyanes, a voltes més a prop del que imaginem...tot un goig!

mamaafrica1

mamaafrica2

mamaafrica3

mamaafrica4

 

Al Pati de primària, cada divendres organitzem un taller. En aquesta ocasió us contem el de dibuix. Hem dibuixat l'Escola i el premi per a qui ha fet els dibuixos que més ens han agradat ha sigut per: Nico 2A, Héctor 2B, Martina 1A, Leyre 4A, Silvana 5A, Irene 6A.

dibuixem1

dibuixem2

dibuixem3