Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Infantil

Les i els Pirates ens trobem en ple projecte de treball "Els Monstres i la Por"; vivint moltes experiències que donen lloc a aprenentatges i aprofundint en les emocions d'una forma especial. Aquestos dies hem tingut sorpreses màgiques i emocionants:

Serafina, una bruixa bona guardiana d'un bagul amb els contes més terrorífics i divertits del món, ens va deixar en la classe una carta i un perol màgic. Ens deia que nosaltres els Pirates érem els elegits per poder gaudir d'aquestos contes, però primer... hauríem de fer varies coses:

- Fer una poció amb les nostres pors: vam parlar, dibuixar, escriure i tirar dins del perol màgic uns papers amb les pors de cadascú, cuinant-les amb una paleta de fusta, vam dir unes paraules i vam preparar la poció.

- Durant el dia, anaven apareixent dins el perol, de forma màgica, 5 personatges amb uns noms molt graciosos, que anàvem penjant en la pissarra. Que important és saber els sons de les lletres! Si no, no podríem saber els seus noms, i no podríem dir el conjur.

- Dir el conjur màgic: en veu alta tots a la vegada vam dir els noms d'aquestos personatges. I a esperar al dia següent...Quina emoció! Pel matí va aparèixer un bagul tapat amb una tela negra amb estreletes que, després de dir unes paraules màgiques, es va obrir. La bruixa ens ha deixat 18 contes fantàstics sobre monstres i pors!! (I a la mestra un magnífic material per contar-los dramatitzant, a lesfosques, amb llum fluorescent, etc). Tot està ben guardat al nostre racó del projecte, fins i tot tenim una cova per amagar-nos i gaudir dels contes. Uuuuuh!

MONSTRES 1

 

MONSTRES 2

MONSTRES 3

MONSTRES 4