Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Infantil

Passat divendres 14 de setembre, l'Equip de professorat d'infantil vam ser convidades per Florida Universitària per la realització d'un treball conjunt amb l'alumnat del Cicle Formatiu, on van llançar una pregunta reptadora per tal que l'alumnat estudiant dissenyaren diverses solucions, de les quals en triare una per desenvolupar-la.

El repte que nosaltres vam presentar a les escoles, estudiants i empreses assistents va ser al voltant de com abordar els assumptes a un pati d'educació Infantil

La veritat és que va ser tot un plaer compartir jornada amb l'alumnet del cicle i poder ajudar a la seua formació, així com compartir la mateixa jornada amb altres escoles, afavorint l'intercanvi d'informació i nodrint-nos d'altres experiències.

Passat dimarts 25, vam rebre la visita de les alumnes del cicle que han triat fer el nostre repte per treballar amb elles mostrant-les l'espai que tenim i plantejant les diverses idees que tant nosaltres com elles tenim.

Ens esperen uns mesos per davant plens de treball conjunt i d'emoció i alegria per col·laborar, compartir i millorar junts.

L'equip d'Infantil

IMG 7128 mod

IMG 7127 mod2

IMG 7119 mod

IMG 7118 mod1

unnamed