Infantil

Petxines, caragolets, arena, pedres de diferents colors, de diferents formes i l'aigua, el Sol, el vent i el cel van ser els components d'aquesta fantàstica aventura d'unes hores que va gaudir l'alumnat de l'etapa d'Infantil en l'excursió que tenien programada per celebrar l'arribada de l'hivern: fer-ho a la Platja del Saler.

Allà que se n'anaren a omplir-se la mirada d'ones, de núvols i d'escuma. A jugar amb l'aigua salada que va i ve de la vora. A foradar la superfície d'arena i a fer muntanyes amb ella. A tirar pedres a l'aigua, a córrer i caure sense fer-se mal, a quedar-se mirant la immensitat de la mar i tornar a jugar.

I s'ho van passar d'allò més bé!

platja1

platja2

platja3

platja4

 

Aquest passat dilluns, Pirates i Víkings (alumnat d'Infantil 4 anys), hem gaudit d'una gran aventura plena de contes i proves: hem anat al Jardí dels Vivers, a València, per saber més dels nostres pobles que donen nom a les nostres classes. Hem après que compartir i ser amics ens fa més feliços. Amb el nostre collar recordarem quin dia més bonic hem tingut puix ens hem rigut, hem corregut, ens hem sorprès, ens hem amagat i també hem trobat el gran tresor que hi havia amagat!

 

aventures1

 

aventures2

 

aventures3

 

 

 

 

 

 

Pastissos dolços i salats, galetes, papes i olives, refrescs i simpatia, companyonia, afecte, mestres, mares, pares, germans, iaios i iaies i familiars amb l'alegria d'estar junts a l'Escola de tots els dies: mmm!

 

berenar1

 

berenar2

 

 

Les Marietes i els Caragols (Infantil 1 i 2 anys) encetem l’ Ambient de Llum. Un espai on, a banda de gaudir i meravellar-nos, podem experimentar totes les característiques, oferint una oportunitat de jugar a través de la llum i el color, convertint l’activitat científica en un centre d’experimentació i expressió artística.

L’infant aprèn a través dels sentits, s’ obre pas al món jugant i experimentant, provant i comprovant.

llumicolor

 

 

La passada setmana tinguérem la visita de l'alumnat de Florida Universitària. Venien a fer uns tallers amb l'alumnat d'Infantil 4 i 5 anys, dins la col·laboració que l'Escola fa al programa europeu Healthedu. Ens parlaren de la importància que té la fruita per al nostre benestar i plaer.

 

 

Ens ho passarem molt bé endevinant quines fruites estaven amagades dins de les caixes i férem brotxetes de molts colors i animals amb la fruita. I ens els menjàrem.

 

Gaudirem d'uns tallers molt divertits i gustosos, ens han dit que tornaran més endavant amb altres tallers igual de fantàstics!

 

Els esperem amb ganes!!

 

Víkings, Pirates, Submarinistes i Marineres i Mariners.

 

fruita4

 

fruita3

 

fruita2

 

fruita1