Últimes places per a Infantil 1 i 2 Anys!!

Infantil

Primer cicle d'Infantil

Per als infants nascuts l'any 2017 i 2018

Dissabte 6 d'abril a les 11 hores

Veniu a gaudir, experimentar i jugar amb les taules de llum, el joc heurístic, el joc simbòlic, l'arena i l'aigua....

Per apuntar-vos, crideu al 961232900 o escriviu-nos a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.">

 

portesobertes 1

 

El grup d'Apatxes (Infantil 3B) continua treballant els oficis de la Patrulla Canina. En aquesta ocasió, han visitat la seu de la Policia Municipal de Picasssent on Paco, un agent molt amable, va ensenyar-los els cotxes, les motos, les sirenes, els telèfons d'emergències i els walkie-talkies. També, per saber com desenvolupa el seu ofici el gosset Marshall, van rebre la visita de Maria, bombera del Parc Nord de València.

patrullacanina1

patrullacanina2

 

El grup d'Infantil 5 anys B, mariners i marineres han finalitzat el seu Projecte de Treball La volta al món en molts transports anant d'excursió per posar en pràctica tots els coneixements adquirits al llarg de setmanes investigant, calculant, descobrint i sorprenent-se!

lavoltaalmon1

lavoltaalmon2

 

Proper dissabte dia 6 d'abril, celebrarem una Jornada de Portes Obertes per a què es puga conèixer de més a prop el primer cicle d'Educació Infantil (classes 1-2 anys).

Si teniu filles o fills d'eixa edat o voleu convidar a amics, telefoneu-nos.

 

portesobertes

Dilluns 11 de febrer 2019 a les 5 a l'Escola

Cada familía és “un món”

 

Com podem entendre les diferents formes d'educar als fills i filles :

front als plors; quan volen ser el centre d'atenció, o no ens fan cas , s'oposen i enfaden; quan no deixen les joguines però agarren les dels altres a la força; quan tenen pors o no som capaços d'entendre-les...

 

Us esperem amb la il·lusió de compartir experiències.

Las cometas se levantan contra el viento, no a favor de él” M. De Cervantes

 

A càrrec de Carmen Ferrandiz, Psicòloga del Gabinet Psicopedagògic Escolar.

 

L'equip docent d'Infantil